Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Optagelserne til ‘The Witcher’ sæson 2 er begyndt

Optagelserne til ‘The Witcher’ sæson 2 er begyndt

22/02/2020 | Flixfilm

Optagelserne til The Witcher sæson 2 er begyndtNetflix begyndte i denne måned produktionen af hit-serien ‘The Witcher’ sæson 2 i Storbritannien og streamingtjenesten kan således afsløre en række nye ansigter, samt at Lars Mikkelsen vender tilbage som troldmanden Stregobor.

‘The Witcher’ sæson 2 forventes at få premiere på Netflix Danmark i løbet af 2021.

Henry Cavill (‘Mission Impossible – Fallout’), der har hovedrollen i ‘The Witcher’ sagaen, hvor han spiller rollen som Geralt af Rivia vender naturligvis tilbage i den nye sæson.

Det samme gør Anya Chalotra (‘Wanderlust’) som troldkvinden Yennefer, Freya Allan (‘Third Day’) som Ciri og Joey Batey (‘Knightfall’) som fan-favoritten Jaskier.

Men hertil kommer også en masse nye skuespillere, heriblandt Yasen Atour (‘Young Wallander’) som Coen, Agnes Bjorn (‘Monster’) som Vereena, Paul Bullion (‘Peaky Blinders’) som Lambert, Thue Ersted Rasmussen (‘Fast and Furious 9’) som Eskel, Aisha Fabienne Ross (‘The Danish Girl’) som Lydia, Kristofer Hivju (‘Game of Thrones’) som Nivellen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er dermed en masse at se frem til når den storslået serie vender tilbage på Netflix.

‘The Witcher’-showrunner og producer Lauren Schmidt Hissrich (‘Daredevil’, ‘The Defenders’, ‘Umbrella Academy’) udtaler i forbindelse med den nye rollebesætning;

“Reaktionen på første sæson af ‘The Witcher ‘satte barren højt for nye medvirkende til sæson 2. Sophie Holland og hendes casting team har endnu engang fundet de absolut bedste mennesker til at legemliggøre de her karakterer, og vi glæder os til at se disse nye historier blive bragt til live med hjælp fra så dygtige instruktører.”

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Nightmares and Daydreams'

Serien er blevet en kæmpe streaming-succes for Netflix og streamingtjenesten gør sig således umage om at leve op til de høje forventninger der er i forbindelse med den nye sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen

Første sæson fik mange roser med på vejen, heriblandt her hos Flixfilm hvor anmelder Søren Meinertz kvitterede med 5 stjerner og skrev;

“Med en fascinerende lore, fremragende produktionadesign, drabelig og blodig monsteraction og en perfekt castet Henry Cavill, er TV-adaptionen af The Witcher-franchisen en værdig arvetager til TV-fantasytronen efter ‘Game of Thrones’.”

Læs hele anmeldelsen her: Anmeldelse: ‘The Witcher’ – sæson 1.

‘The Witcher’, som er skabt af den polske forfatter Andrzej Sapkowski, handler om witcheren Geralt of Rivia (spillet af Henry Cavill), som er en monsterjæger der som ung udviklede overnaturlige kræfter, der gjorde det muligt at bekæmpe blodtørstige monstre.

Se ‘The Witcher‘ på Netflix Danmark. Sæson 2 kommer i 2021.
Skriv kommentar