Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Optagelserne til ‘The Witcher’ sæson 3 er begyndt

Optagelserne til ‘The Witcher’ sæson 3 er begyndt

05/04/2022 | Flixfilm

The Witcher saeson 3.jpg

Hvis man gik og håbede på, at der var nye afsnit af ‘The Witcher’ lige på trapperne, så er dette en lidt nedslående nyhed.

For selvom at der er nye afsnit på vej, så har Netflix netop har annonceret, at optagelserne til tredje sæson af fantasy-serien først lige er begyndt, og der kommer formentlig derfor til at gå mange måneder før de lander på streamingtjenesten.

Netflix har i anledningen af først optagelsesdag udsendt et billede med Henry Cavill, Anya Chalotra og Freya Allan, der har rollerne som henholdsvis Geralt of Rivia, Ynnefer of Vengerberg og Princess Cirilla of Cintra, der sidder på settet.

Billedet kan ses øverst i artiklen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er endnu ikke offentliggjort hvornår ‘The Witcher’ sæson 3 får premiere, men der kommer sandsynligvis ikke til at gå ligeså lang tid som mellem første og anden sæson. Sæson 2 blev nemlig forsinket flere gange grundet corona-pandemien, og sæsonen endte derfor med at have premiere hele to år efter sæson 1.

LÆS OGSÅ:   Monsterhittet 'Troll' får en efterfølger

Hvorvidt sæson 3 også får premiere i december, som det har været tilfældet med de to øvrige sæsoner, må tiden vise, men umiddelbart virker det en smule optimistisk eftersom optagelserne først lige er begyndt.

‘The Witcher’, som er skabt af den polske forfatter Andrzej Sapkowski, handler om witcheren Geralt of Rivia, som er en monsterjæger der som ung udviklede overnaturlige kræfter, der gjorde det muligt at bekæmpe blodtørstige monstre.

Geralt er en ensom monsterjæger, som kæmper for at finde sin plads i en verden hvor folk ofte viser sig at være vildere end bæster. Men da skæbnen skubber ham mod en magtfuld troldkvinde og en ung prinsesse med en farlig hemmelighed, må de tre sammen lære at navigere på det mere og mere omskiftelige Kontinent.

Se ‘The Witcher‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar