Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Orange Is the New Black er tilbage 9. juni 2017

Orange Is the New Black er tilbage 9. juni 2017

08/02/2017 | Flixfilm

Netflix har netop annoneret, at femte sæson af den populære serie Orange Is the New Black får premiere på streamingtjenesten fredag d. 9. juni.

Det oplyser Netflix på Twitter via en video, som kan ses nederst i artiklen.

Video afslører ikke meget af handlingen i Orange Is the New Black sæson 5, men det lader til at der er frustration og vrede at spotte i ansigterne hos de indsatte kvinder.

Det er dog tidligere blevet afsløret, at sæson 5 kommer til at foregå over blot 3 dage, hvilket har sat gang i spekulationerne om et eventuelt fangeoprør vil være omdrejningspunktet i den nye sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle de velkendte skuespillere vi medvirke i den nye sæson og der er dermed dømt gensyn med alle fangerne, heriblandt Taylor Schilling, Uzo Aduba, Kate Mulgrew, Laura Prepon, Laverne Cox, Dascha Polanco, Danielle Brooks, Selenis Leyva, Samira Wiley, Taryn Manning og mange flere.

Efter premieren på Orange Is the New Black sæson 5 er der dog meget mere i vente fra de indsatte i Litchfield fængslet, da Netflix har bekræftet at serien vender tilbage med en sæson 6 og 7.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 43 – 2022)

Den oprindelige skaber Jenji Kohan er endnu en gang executive producer og showrunner på Orange is The New Black. Det vil hun ligledes også for de kommende sæsoner 6 og 7.

Orange Is the New Black sæson 5 kan ses på Netflix fra den 9. juni hvor alle de nye afsnit vil kunne ses med det samme.

Se de første fire sæsoner af Orange Is the New Black på Netflix Danmark i dag.



Skriv kommentar