Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Orange Is the New Black’ sæson 5 på Netflix

‘Orange Is the New Black’ sæson 5 på Netflix

09/06/2017 | Flixfilm

Netflix har i dag premiere på den nye og femte sæson af ‘Orange Is the New Black’ og som sædvanlig med Netflix-serie, så er alle episoder tilgængelig med det samme.

Den nye sæson udfolder sig over blot 3 dage og der er dramatiske begivenheder under opsejling, da femte sæson begynder hvor fjerde sæson forlod os siddende på kanten af ​​sofaen med en ultimativ cliff-hanger.

De første anmeldelser af sæson 5 er allerede begyndt at dukke op på nettet og endnu en gang tyder det på at der er noget godt i vente for seriens fans. Det amerikanske medie The Hollywood Reporter melder om stærke skuespil præstationer og markante overraskelser.

LÆS OGSÅ:   Adam McKay dropper Netflix-film med Robert Pattinson, Amy Adams og Robert Downey Jr.

Uanset hvordan ‘Orange Is the New Black’ sæson 5 slutter, så ved vi allerede der er mere i vente, da Netflix sidste år kunne bekræfte at serien vender tilbage med en sæson 6 og 7 de kommende år.

Alle de velkendte skuespillere er med i femte sæson, heriblandt Taylor Schilling, Uzo Aduba, Kate Mulgrew, Laura Prepon, Laverne Cox, Dascha Polanco Taryn Manning og mange flere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se ‘Orange Is the New Black‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar