Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Orange Is The New Black’ sæson 6 trailer

‘Orange Is The New Black’ sæson 6 trailer

09/07/2018 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har i dag offentliggjort den længeventede trailer til ‘Orange Is the New Black’ sæson 6, som får premiere den 27. juli

Se traileren nederst i artiklen.

Sæson 6 starter en uge efter at katastrofeteamet har stormet Litchfield fængsel. Litch-damerne er faldet fra hinanden – bogstaveligt talt og i overført betydning – da de bliver overført til en ny afdeling i sjette sæson af ‘Orange Is The New Black’.

Nu skal ​’newbies’ navigerer i et nyt regelsæt og i en ny magtstruktur, hvor de starter fra bunden, bliver chikaneret af de indsatte og tortureret af vagterne. Venskaber vil blive testet, og nye alliancer vil blive dannet – nogle på grund af omstændighederne og andre på grund af egne præferencer – da kvinderne står overfor et væld af anklager i forbindelse med optøjerne. Vil de anke tiltalerne og vende sig mod hinanden eller stå sammen og bevarer deres tætte bånd?

LÆS OGSÅ   De 10 mest sete Netflix-film nogensinde

Artiklen fortsætter under annoncen

Måske får vi svaret i sjette sæson, mens ellers er det allerede bekræftet, at der kommer en ‘Orange Is the New Black’ sæson 7 til næste år (2019).

I ‘Orange Is The New Black’ medvirker Taylor Schilling, Uzo Aduba, Kate Mulgrew, Laura Prepon, Laverne Cox, Dascha Polanco, Danielle Brooks, Selenis Leyva, Samira Wiley, Taryn Manning og mange flere.

Se ‘Orange Is The New Black‘ på Netflix Danmark. Sæson 7 har premiere den 27. juli 2018.    Skriv kommentar