Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Orange Is the New Black’ slutter med sæson 7

‘Orange Is the New Black’ slutter med sæson 7

18/10/2018 | Flixfilm

Fangerne fra Litchfield bliver nu løsladt fra fængslet, da Netflix har besluttet at den kommende syvende sæson af ‘Orange Is the New Black’ bliver den sidste.

Det oplyser Netflix, mens kvinderne har udsendt en følelsesladet video på Twitter, som kan ses nederst i artiklen.

Den Emmyvindende serie har været en stor succes for streamingtjenesten og har ofte været blandt de mest sete på Netflix, men tiden er nu inde til at sende fangerne ud i friheden.

Skaberen Jenji Kohan udtaler i forbindelse med at serien er blevet droppet; “Efter syv sæsoner er det tid til at komme ud. Jeg vil savne alle de seje kvinde i Litchfield og det fantastiske hold, der har været bag kameraet. Mit hjerte er orange, men falmer til sort.”

Det er usikkert om det er Netflix, der har trukket stikket eller om det er Jenji Kohan, som har bestemt at serien nu slutter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kort efter premieren på ‘Orange Is the New Black’ sæson 4 i 2016 blev det annonceret, at serien var blevet forlænget med tre sæsoner. Herudover var der et krav om at Jenji Kohan skulle blive med ombord gennem alle sæsoner.

LÆS OGSÅ:   Will Ferrell i ny Netflix-serie; 'Golf'

Når sæson 7 får premiere i 2019 er aftalen blevet opfyldt og det er dermed sandsynligt, at Jenji Kohan har valgt at fokusere på noget andet end ‘Orange Is the New Black’, som har været hendes fuldtidsjob gennem snart 7+ år.

Serien ‘Orange Is the New Black’ er baseret på autentiske oplevelser fra Piper Kerman, som i 1998 sigtet for hvidvaskning af penge og smugling af narkotika. Efterfølgende afsonede hun 15 måneder i et amerikansk kvinde-fængsel.

I serien medvirker Taylor Schilling, Uzo Aduba, Kate Mulgrew, Laura Prepon, Laverne Cox, Dascha Polanco, Danielle Brooks, Selenis Leyva, Samira Wiley, Taryn Manning og mange flere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se ‘Orange Is the New Black‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar