Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Orange Is the New Black

Orange Is the New Black

26/07/2019 | Flixfilm

Orange Is the New Black på Netflix

Produktionsår: 2013–2019
Genre: Comedy, Crime, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Taylor Schilling, Danielle Brooks, Taryn Manning
Spilletid: 59 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Handling: Fra skaberen af Weeds kommer denne serie om en privilegeret New Yorker, der havner i et kvindefængsel, da en forbrydelse fra fortiden indhenter hende.Se Orange Is the New Black på Netflix
Anmeldelse: Orange Is the New Black - sæson 7

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Orange Is the New Black (Sæson 7) havde premiere på Netflix Danmark den 26. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Orange Is the New Black på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Orange Is the New Black (Sæson 7) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Orange Is the New Black (Sæson 7) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Orange Is the New Black, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Orange Is the New Black er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar