Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Orange Is the New Black

Orange Is the New Black

26/07/2019 | Flixfilm

Se Orange Is the New Black på Netflix

Indspilningsår: 2013–2019
Genre: Comedy, Crime, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Taylor Schilling, Kate Mulgrew, Uzo Aduba, Danielle Brooks
Spilletid: 59 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: Fra skaberen af Weeds kommer denne serie om en privilegeret New Yorker, der havner i et kvindefængsel, da en forbrydelse fra fortiden indhenter hende.


Se Orange Is the New Black på Netflix

Anmeldelse: Orange Is the New Black - sæson 7

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Orange Is the New Black (Sæson 7) havde premiere på Netflix Danmark den 26. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Orange Is the New Black (Sæson 7) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Orange Is the New Black:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Orange Is the New Black er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Orange Is the New Black (Sæson 7) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar