Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Orbiter 9

Orbiter 9

06/04/2018 | Ingen kommentarer

Se Orbiter 9 på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, Romance, Sci-Fi
Instruktør: Hatem Khraiche
Skuespillere: Clara Lago, Álex González, Andrés Parra, Belén Rueda
Spilletid: 95 min
Land: Spain, Colombia
Sprog: Spanish, English
IMDb-karakter: 5.9

Resumé: En kvinde, der har været alene på et rumskib hele sit liv, bliver fortryllet af en tekniker, som pludselig kommer ind i hendes liv og vender hendes univers på hovedet.


Se Orbiter 9 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Orbiter 9 (Órbita 9) havde premiere på Netflix Danmark den 6. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Orbiter 9 (Órbita 9) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Orbiter 9 herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Orbiter 9 (Órbita 9) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Orbiter 9 stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar