Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Orbiter 9

Orbiter 9

06/04/2018 | Flixfilm

Se Orbiter 9 på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, Romance, Sci-Fi
Instruktør: Hatem Khraiche
Skuespillere: Clara Lago, Álex González, Andrés Parra, Belén Rueda
Spilletid: 95 min
Land: Spain, Colombia
Sprog: Spanish, English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: En kvinde, der har været alene på et rumskib hele sit liv, bliver fortryllet af en tekniker, som pludselig kommer ind i hendes liv og vender hendes univers på hovedet.


Se Orbiter 9 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Orbiter 9 (Órbita 9) havde premiere på Netflix Danmark den 6. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Orbiter 9 (Órbita 9) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Orbiter 9:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Orbiter 9 (Órbita 9) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Orbiter 9 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar