Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Orders to Kill

Orders to Kill

01/01/2022 | Flixfilm

Se Orders to Kill på Netflix

Produktionsår: 1958
Genre: Drama, War
Instruktion: Anthony Asquith
Skuespillere: Eddie Albert, Paul Massie, Lillian Gish
Spilletid: 93 min
Land: United Kingdom
Sprog: English, French, German
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Under Anden Verdenskrig springer en amerikansk agent i faldskærm ind i Frankrig for at myrde en mand, der er mistænkt for at samarbejde med nazisterne, men begynder snart at tvivle på sin skyld.

Orders to Kill havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Orders to Kill på YouTube.Se Orders to Kill på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Orders to Kill ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Orders to Kill stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Orders to Kill, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Orders to Kill er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar