Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Ordinary Men: The “Forgotten Holocaust”

Ordinary Men: The “Forgotten Holocaust”

13/09/2023 | Flixfilm

Ordinary Men: The “Forgotten Holocaust” på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne dokumentar undersøger, hvordan og hvorfor tusindvis af almindelige tyskere begik grusomheder i massevis som medlemmer af nazistiske politienheder under holocaust.Se Ordinary Men: The “Forgotten Holocaust” på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Ordinary Men: The “Forgotten Holocaust” havde premiere på Netflix Danmark den 13. september, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ordinary Men: The “Forgotten Holocaust” på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Ordinary Men: The “Forgotten Holocaust” ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ordinary Men: The “Forgotten Holocaust” stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ordinary Men: The “Forgotten Holocaust”, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ordinary Men: The “Forgotten Holocaust” er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar