Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ordinary People

Ordinary People

02/07/2020 | Flixfilm

Se Ordinary People på Netflix

Indspilningsår: 1980
Genre: Drama
Instruktør: Robert Redford
Skuespillere: Donald Sutherland, Mary Tyler Moore, Judd Hirsch, Timothy Hutton
Spilletid: 124 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: Et teenagepar, der lever på et eksistensminimum som lommetyve i Manila, tager desperate midler i brug, da deres månedgamle spædbarn bliver kidnappet.


Se Ordinary People på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ordinary People havde premiere på Netflix Danmark den 2. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ordinary People ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Ordinary People:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ordinary People er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ordinary People stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar