Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ordlege: Nedtælling til nytår

Ordlege: Nedtælling til nytår

29/12/2016 | Ingen kommentarer

Se Ordlege: Nedtælling til nytår på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Babyerne har lært så meget i år, og du har hjulpet til! Nu kan du være med til en særlig fest, hvor vi tæller ned til et helt nyt år.


Se Ordlege: Nedtælling til nytår på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ordlege: Nedtælling til nytår havde premiere på Netflix Danmark den 29. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ordlege: Nedtælling til nytår ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ordlege: Nedtælling til nytår herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ordlege: Nedtælling til nytår er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ordlege: Nedtælling til nytår stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar