Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Orgasm Inc: The Story of OneTaste

Orgasm Inc: The Story of OneTaste

05/11/2022 | Flixfilm

Orgasm Inc: The Story of OneTaste på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary, Crime
Instruktion: Sarah Gibson, Sloane Kelvin
Skuespillere: N/A
Spilletid: 89 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Et firma, der arbejder med seksuel wellness, opnår berømmelse for udøvelsen af "orgastiske meditationer" – indtil flere medlemmer står frem med nogle foruroligende påstande.

Orgasm Inc: The Story of OneTaste havde premiere på Netflix Danmark den 5. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Orgasm Inc: The Story of OneTaste på YouTube.Se Orgasm Inc: The Story of OneTaste på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Orgasm Inc: The Story of OneTaste ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Orgasm Inc: The Story of OneTaste stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Orgasm Inc: The Story of OneTaste, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Orgasm Inc: The Story of OneTaste er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar