Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Orgasm Inc.

Orgasm Inc.

08/04/2014 | Flixfilm

Se Orgasm Inc. på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Documentary
Instruktør: Elizabeth Canner
Skuespillere: Elizabeth Canner, Darby Stephens, Virgil Place, Leland Wilson
Spilletid: 73 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Denne dokumentar giver et sjovt og tankevækkende indblik i den farmaceutiske industri og markedsføringskampagnerne for en pille til kvinder mod seksuelle forstyrrelser.


Se Orgasm Inc. på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Orgasm Inc. havde premiere på Netflix Danmark den 8. april, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Orgasm Inc. ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Orgasm Inc.:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Orgasm Inc. er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Orgasm Inc. stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar