Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Oriented

01/10/2016 | Flixfilm

Se Oriented på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary
Instruktør: Jake Witzenfeld
Skuespillere: Khader Abu Seif, Fadi Daeem, Naeem Jiryes, David Pearl
Spilletid: 86 min
Land: Israel, UK
Sprog: Arabic, Hebrew, English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Tre homoseksuelle palæstinensiske mænds liv, udfordringer og følelser bliver dokumenteret i denne film, som blev optaget i et splittet Tel Aviv i 2014.


Se Oriented på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Oriented havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Oriented ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Oriented:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Oriented er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Oriented stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar