Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Originale serier fra Netflix i 2015

Originale serier fra Netflix i 2015

15/12/2014 | Flixfilm

netflix danmark logo2014 lakker mod enden og Netflix kan se tilbage på et år hvor streamingtjenesten rundede et rekordhøjt antal medlemmer og kunne byde på flere originale og eksklusive serier, senest det episke eventyr om Marco Polo. Netflix fortsætter dog deres oprustning af originalt indhold og er netop i gang med produktionen af flere end 30 originale serier, hvoraf flere får premiere til næste år. Vi har herunder samlet nogle af de mest nævneværdige som får premiere i løbet af 2015.

2015 byder naturligvis på en ny sæson House of Cards i februar, men til marts har Netflix premiere på den psykologisk thriller-serie Bloodline, hvor en gruppe voksne søskende bliver spillet da familiens sorte får vender hjem. Serien er skabt af Todd A. Kessler, Daniel Zelman og Glenn Kessler, som tidligere har lavet den populære serie Damages.

Komedieserien Unbreakable Kimmy Schmidt, der er skabt af Tina Fey (30 Rock), får ligeledes premiere til marts. Serien er oprindelig lavet af den amerikanske tvstation NBC, men Netflix har overtaget rettighederne og endvidere bestilt en ekstra sæson på 13 episoder. Unbreakable Kimmy Schmidt handler om en kvinde som efter 15 år bliver befriet fra en kult, men hun kan ikke helt affinde sig med det glamourøse liv i New York.

Artiklen fortsætter under billedet.

Ben Mendelsohn (Danny Rayburn) og Kyle Chandler (John Rayburn). Foto: Saeed Adyani, Netflix

Bloodline. Ben Mendelsohn (Danny Rayburn) og Kyle Chandler (John Rayburn). Foto: Saeed Adyani, Netflix

Det nye år byder også på en række superhelte-serier som Netflix har lavet i samarbejde med Marvel. Den første der får premiere er Daredevil, om den blinde advokat Matthew Murdock, som trækker i superhelte-outfittet om natten. Charlie Cox (Boardwalk Empire) og Rosario Dawson (Sin City) medvirker bl.a. i serien. Sidst i 2015 træder den kvindelige superhelt Jessica Jones i karakter. Serien A.K.A. Jessica Jones har Krysten Ritter i hovedrollen og bliver på 13 episoder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den animeret komedieserie F is for Family kommer også på Netflix til næste år. I serien følger man familien Murphy gennem de glade 1970’ere – dengang man havde lov til at slå børn, ryge indenfor og medbringe skarpladte våben på flyveturen. Holdet bag serien tæller bl.a. den amerikanske komiker Bill Burr, Michael Price (The Simpsons), samt Vince Vaughn (Wedding Crashers).

LÆS OGSÅ:   Per Fly laver ny dansk krimiserie til Netflix; 'Reservatet'

Det er efterhånden lang tid siden vi første gang hørte om den kommende science fiction serie Sense8, men 2015 skulle blive året hvor serien endelig får premiere. Sense8 følger otte personer rundt omkring i verden, der i kølvandet på et tragisk dødsfald, tilknyttes følelsesmæssigt og mentalt til hinanden. Serien er lavet af The Wachowskis (The Matrix, V For Vendetta) og J. Michael Straczynski (Babylon5, Changeling, Thor).

Artiklen fortsætter under billedet.

Charlie Cox (Matt Murdock/Daredevil). Foto: Netflix

Daredevil. Charlie Cox (Matt Murdock/Daredevil). Foto: Netflix

Narkobaronen Pablo Escobar og hans kriminelle aktiviteter bliver også filmatiseret i det nye år. Det sker i serien Narcos med Wagner Moura (Elysium, Elite Squad) i hovedrollen og Jose Padilha (Robocop) bag kameraet. Narcos vil tage udgangspunkt i Medellínkartellet, der var en af verdens mest ambitiøse og voldelig organisationer indenfor menneskehandel.

Den senest offentliggjorte serie er ungdomsdramaet Between, som fortæller historien om en by under belejring fra en mystisk sygdom, der har udslettet alle mennesker – undtagen dem på 21 år og yngre. Den tidligere barnestjerne Jennette McCurdy (iCarly) har fået hovedrollen i serien. Between får premiere sidst i 2015.

Netflix er også på vej med deres første franske serie Marseille, der er en politisk serie om magt og korruption, som bliver på i alt 8 episoder. Serien er tidligere beskrevet som værende en fransk udgave af House of Cards.

Grace and Frankie er navnet på en anden ny komedieserie, der får premiere sidst i 2015. Serien er skabt af Marta Kauffman, som tidligere har stået bag den succesfulde serie Friends (Venner). Blandt de medvirkende finder man Jane Fonda, Lily Tomlin og Martin Sheen. Serien henvender sig til det lidt mere modne publikum og behandler emner som utroskab og homoseksualitet.

Udover ovenstående serier, kommer der også nye afsnit af Orange is the New Black, Hemlock Grove, BoJack Horseman og House of Cards, samt originale film, heriblandt efterfølgeren til Tiger på Spring, Drage i Skjul.

Der er dermed en masse at se frem til på Netflix Danmark i år 2015.
3 kommentarer til Originale serier fra Netflix i 2015

  1. kurt - kl. 10:43, 31-12-2014:

    Hej. Hvornår kommer Grimm 3 ?

  2. Navn - kl. 17:35, 02-01-2015:

    Kommer supernatural sæson 8 ikke?

  3. Bones - kl. 06:30, 30-01-2015:

    Kommer der nye sæsoner af bones snart?

Skriv kommentar