Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Oriol Bohigas

Oriol Bohigas

29/05/2022 | Flixfilm

Oriol Bohigas på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Dette interview undersøger den internationalt anerkendte arkitekt Oriol Bohigas' frugtbare karriere, som forvandlede Barcelona forud for OL i 1992.

Oriol Bohigas havde premiere på Netflix Danmark den 29. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Oriol Bohigas på YouTube.Se Oriol Bohigas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Oriol Bohigas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Oriol Bohigas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Oriol Bohigas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Oriol Bohigas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar