Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Orphan Black

12/06/2017 | 1 kommentar

Indspilningsår: 2013–2017
Genre: Action, Drama, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tatiana Maslany, Jordan Gavaris, Maria Doyle Kennedy, Kristian Bruun
Spilletid: 44 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 8.3

Resumé: Da Sarah er vidne til en kvindes selvmord, og kvinden ligner hende selv på en prik, overtager hun den afdødes identitet, kæreste og bankkonto.


Se Orphan Black på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Orphan Black (Sæson 5) havde premiere på Netflix Danmark den 12. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Orphan Black (Sæson 5) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Orphan Black herunder:Fra premieredatoen (12. juni, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Orphan Black er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Orphan Black (Sæson 5) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
1 kommentar til Orphan Black

  1. Pernille - kl. 17:45, 24-01-2015:

    suveræn spændende, man må bare se et nyt afsnit hele tiden, totalt velspillet. En af de bedste serier jeg har set længe, den får 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

    Skriv kommentar