Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Orphan Black

Orphan Black

12/06/2017 | Flixfilm

Se Orphan Black på Netflix

Indspilningsår: 2013–2017
Genre: Action, Drama, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tatiana Maslany, Jordan Gavaris, Maria Doyle Kennedy, Kristian Bruun
Spilletid: 44 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Beskrivelse: Da Sarah er vidne til en kvindes selvmord, og kvinden ligner hende selv på en prik, overtager hun den afdødes identitet, kæreste og bankkonto.


Se Orphan Black på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Orphan Black (Sæson 5) havde premiere på Netflix Danmark den 12. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Orphan Black (Sæson 5) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Orphan Black:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Orphan Black er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Orphan Black (Sæson 5) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Orphan Black

  1. Pernille - kl. 17:45, 24-01-2015:

    suveræn spændende, man må bare se et nyt afsnit hele tiden, totalt velspillet. En af de bedste serier jeg har set længe, den får 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

    Skriv kommentar