Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Orson Welles sidste film virkeliggøres af Netflix

Orson Welles sidste film virkeliggøres af Netflix

16/03/2017 | Flixfilm

Den legendariske filmskaber Orson Welles’ sidste film, ‘The Other Side of the Wind’ er blevet købt af streamingtjenesten Netflix, som samtidig kan annoncere at de vil finansiere færdiggørelsen og den tilbageværende restaurering.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Orson Welles påbegyndte produktionen af ‘The Other Side of the Wind’ i starten af 1970’erne og derfor er en restaurering og digitalisering nødvendig.

Film kaster et satirisk blik på Hollywood og følger en legendarisk filminstruktør ved navn Jake Hannaford, som kæmper med at færdiggøre sit sidste store comeback og mesterværk; The Other Side of The Wind.

I filmen medvirker John Huston, Peter Bogdanovich, Oja Kodar, Robert Random, Lilli Palmer, Edmond O’Brien, Cameron Mitchell, Mercedes McCambridge, Susan Strasberg, Norman Foster, Paul Stewart og Dennis Hopper.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 17– 2023)

Artiklen fortsætter under annoncen

Orson Welles er en af de mest respekterede filmskabere i historien og blev belønnet med en Oscar for sit arbejde på debutfilmen ‘Citizen Kane’ som samtidig betegnes som værende én af hans Welles største præstationer inden sin død i 1985.

‘The Other Side of the Wind’ følges angiveligt op af en Netflix-dokumentar, som går nærmere færdiggørelsen af den snart 50-årige gamle film.

Det er ikke oplyst hvornår ‘The Other Side of the Wind’ får premiere på Netflix Danmark.
Skriv kommentar