Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Oscar-film på Netflix Danmark

Oscar-film på Netflix Danmark

30/01/2014 | Flixfilm

Snart uddeles de prestigefyldte Oscar-priser og selvom årets nominerede film ikke er at finde på streamingtjenesten Netflix, så kan mange af de tidligere Oscar-vindere findes på Netflix Danmark. Herunder har vi samlet et par stykker af de Oscar-vindende film;

hurt locker netflix dkThe Hurt Locker
Dette medrivende drama fra 2008, som er instrueret af Kathryn Bigelow, følger en amerikansk bomberydningsenhed, der er udsendt til Irak. Filmen var nomineret til hele 8 Oscars, men endte med at få 6 med hjem, heriblandt prisen for bedste instruktør.

crouching tiger hidden dragon netflix dkTiger på spring, drage i skjul
Filmen Tiger på spring, drage i skjul var nomineret til årets bedste film. Den pris vandt filmen dog ikke, men instruktøren Ang Lee kunne rejse hjem med 4 andre Oscars i bagagen. Den handler om en ung kvinde i det gamle Kina, som længes efter et eventyrligt liv frem for et kedeligt arrangeret ægteskab.

chicago netflix dkChicago
Denne Oscar-vindende musical fra 2002 foregår i de brølende 20’ere og fortæller historien om Roxie Hart, der bjergtager medierne for at forvandle en dom for mord til berømmelse. Blandt filmens hovedroller finder man Renée Zellweger, Richard Gere, og Catherine Zeta-Jones.

hævnen netflix dkHævnen
Den danske dramafilm Hævnen handler om Anton, der arbejder som læge i Afrika. Hjemme i Danmark har han dog to sønner, hvor den ene bliver venner med klassens nye dreng, og venskabet udvikler sig til en foruroligende alliance. Filmen vandt en Oscar for bedste udenlandske film.

Artiklen fortsætter under annoncen

LÆS OGSÅ:   Nyheder på Netflix i marts 2024

precious netflix dkPrecious
Precious er en amerikansk dramafilm fra 2009, der handler om teenageren Precious, som vokser op i et hjem med misbrug i Harlem, New York, men da hun starter på en alternativ skole, får hun en uventet chance for et nyt liv. Filmen vandt en Oscar for bedste film i 2010.

godfather netflix dkThe Godfather
The Godfather er en af de bedste amerikanske film nogensinde. Filmen har en ung og spydig Marlon Brando i hovedrollen. The Godfather skildrer den sicilianske families kamp om magten i efterkrigstidens Amerika. Marlon Brando vandt en OScar for bedste skuespiller mens filmen vandt for bedste film.

west side story netflixWest Side Story
Denne klassiske musical fra 1961 skildrer den tidløse tragedie om Romeo og Julie i 1950’ernes New Yorks slumkvarterer med Natalie Wood og Richard Beymer i hovedrollerne. Filmen blev nomineret til 11 Oscars, og vandt 10 i alt, herunder Bedste film.

operation argo netflix dkOperation Argo
Ben Affleck har instrueret denne dramatiske thriller fra 2012. I 1979 søger seks amerikanere tilflugt fra Irans militær på den canadiske ambassade, hvorefter CIA udarbejder en detaljeret plan for at redde dem. Operation Argo modtog syv nomineringer til de 85. Academy Awards og vandt tre.

Find flere Oscar-vindende film på Netflix Danmark: Link.
1 kommentar til Oscar-film på Netflix Danmark

  1. Maja - kl. 22:23, 24-01-2015:

    Vi kan ikke finde precious på netflix, er den taget af?

Skriv kommentar