Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Oscar-nominerede Carey Mulligan med i næste Adam Sandler-film

Oscar-nominerede Carey Mulligan med i næste Adam Sandler-film

16/04/2021 | Flixfilm

spaceman adam sandler carey mulliganDen amerikanske komiker og skuespiller Adam Sandler er berømt og berygtet for sine film, som oftest byder på hovedrystende underholdning.

Derfor kommer det også som lidt af en overraskelse, at den Oscar-nominerede engelske skuespiller Carey Mulligan er blevet annonceret til at medvirke i komikerens kommende Netflix-film; ‘Spaceman’.

Det skriver det amerikanske medie Deadline.

Carey Mulligan medvirkede senest i Netflix-filmen ‘The Dig‘, som havde premiere tidligere på året, hvor hun som en rig enke hyrer en amatørarkæolog (Ralph Fiennes) til at udgrave gravhøjene på hendes ejendom.

Samtidig kan hun løbe med en af årets eftertragtede Oscars, da hun er nomineret for bedste kvindelige hovedrolle for sin præstation i ‘Promising Young Woman’ fra 2020. I 2010 var Carey Mulligan også med i Oscar-kapløbet med ‘An Education’.

Artiklen fortsætter under annoncen

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'The Dig'

Filmen ‘Spaceman’ handler om en astronaut (Adam Sandler), der bliver sendt til galaksens ydre for at indsamle noget mystisk gammelt støv. Han opdager dog, at hans hans jordiske liv er ved at falde fra hinanden og søger derfor hjælp hos den eneste stemme, der kan hjælpe ham med at prøve at sætte det sammen igen. Stemmen, som lurer i skyggen på hans rumskib, tilhører dog tilfældigvis en skabning fra tidernes morgen.

Carey Mulligan vil spille Adam Sandlers kone.

‘Spaceman’, der instrueres af den Emmy-vindende ‘Chernobyl’-skaber Johan Renck, beskrives som værende et sci-fi-drama i den mere seriøse ende end hvad vi er vant til se fra Adam Sandler.

Der er ingen oplysninger om hvornår ‘Spaceman’ får premiere på Netflix Danmark, men et godt bud er i slutningen af året.
Skriv kommentar