Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Oscar-nomineret instruerer sci-fi trilogien ‘Three-Body Problem’

Oscar-nomineret instruerer sci-fi trilogien ‘Three-Body Problem’

24/08/2021 | Flixfilm

Three Body Problem netflix serie

‘The Three-Body Problem’, der handler om menneskehedens første kontakt med en fremmed civilisation og bliver udviklet som en Netflix-serie.

Det blev offentliggjort sidste år med skaberne af seriesuccesen ‘Game of Thrones’, David Benioff & D.B. Weiss, som showrunners og med Rian Johnson, instruktøren bag ‘Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi’ og ‘Knives Out’, i producerstolen.

Nu kan streamingtjenesten imidlertid afsløre, at instruktør Derek Tsang fra Hong Kong er blevet hyret ind for at instruere serien.

Derek Tsang var tidligere i år nomineret til en Oscar for bedste udenlandske film for ‘Better Days’, men blev som bekendt slået af Thomas Vinterbergs ‘Druk’.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er endnu ingen skuespillere tilknyttet projektet, men det amerikanske medie Deadline, mener at den mexikanske skuespiller Eiza González (‘Godzilla vs. Kong’, ‘Baby Driver’) netop nu er i forhandling om en rolle.

‘The Three-Body Problem’ er skrevet af den kinesiske forfatter Liu Cixin spænder over de tre historier; ‘Remembrance of Earth’s Past’, ‘The Dark Forest’ og ‘Death’s End’, men hvorvidt alle bøgerne vil bliver filmatiseret kommer øjensynligt an på hvordan modtagelsen bliver af første sæson.

LÆS OGSÅ:   'Paranoia' - Dansk gyser får premiere på Netflix

Netflix har sat den kompetente Peter Friedlander til at holde øje med serieprojektet. Det er ligeledes ham, som har fået ‘House of Cards’, ‘Narcos’ og ‘Mindhunter’ ud over rampen. Han har tilmed udtalt at hans syn på science fiction blev ændret for evigt efter at han havde læst ‘The Three-Body Problem’.

Der er ingen oplysninger om hvornår ‘The Three-Body Problem’ forventes at få premiere på Netflix Danmark.
Skriv kommentar