Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Oscar-vinder bag ny animeret musicalfilm; ‘Over the Moon’

Oscar-vinder bag ny animeret musicalfilm; ‘Over the Moon’

24/09/2020 | Flixfilm

Oscar vinder bag ny animeret musicalfilm Over the MoonStreamingtjenesten Netflix har netop frigivet premieredato og trailer til den kommende animationsfilm ‘Over the Moon’, der på dansk hedder ‘Til månen og tilbage’.

Se traileren nederst i artiklen til filmen, der lander på Netflix den 23. oktober og vil kunne streames med danske stemmer.

Fuld af beslutsomhed og passion for videnskab bygger en ung pige et rumskib for at rejse til månen og påvise eksistensen af den sagnomspunde månegudinde. Der ender hun på en uventet mission og opdager et finurligt land med fantastiske fantasivæsner.

‘Over the Moon’ instrueret af den Oscar-belønnede filmskaber og animator Glen Keane (‘Dear Basketball’), produceret af Gennie Rim og Peilin Chou og er et oplivende musikalsk eventyr om at komme videre, omfavne det uventede og fantasiens kraft.

Artiklen fortsætter under annoncen

Medvirkende inkluderer Cathy Ang (Fei Fei), Phillipa Soo (Chang’e), Robert G. Chiu (Chin), Ken Jeong (Gobi), John Cho (Far), Ruthie Ann Miles (Mor), Margaret Cho (Tante Ling), Kimiko Glenn (Tante Mei), Artt Butler (Onkel) og Sandra Oh (Fru Zhong).

LÆS OGSÅ   Reese Witherspoon og Ashton Kutcher er tilbage i 'Your Place Or Mine'

Filmen er animeret af Pearl Studio, som er en af verdens førende producenter af animeret underholdning til det globale familiemarked og har for nylig færdiggjort Abominable – en co-production med DreamWorks Animation. I Kina bliver ‘Over the Moon’ vist på det hvide lærred af Pearl Studio og på verdensplan vises den af Netflix.

Se ‘Over the Moon’ / ‘Til månen og tilbage’ på Netflix Danmark fra den 23. oktober.Skriv kommentar