Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Oscar-vinder instruerer ny Netflix-serie

Oscar-vinder instruerer ny Netflix-serie

29/02/2016 | Flixfilm

tom-mccarthy-spotlight-movie-varietyDen amerikanske instruktør Tom McCarthy vandt forleden Oscars for årets bedste film og manuskript for det autentiske drama Spotlight om en gruppe journalister, der falder over en ubehagelig sandhed om den katolske kirke. Nu kan Netflix imidlertid annoncere, at Tom McCarthy vil instruere de to første episoder af den kommende Netflix-serie; 13 Reasons Why, som også produceres af den verdensberømte sanger Selena Gomez.

Selena Gomez og hendes produktionsselskab købte rettighederne til at filmatisere bogen efter at have læst den tilbage i 2010. Derfor vil Selena Gomez være producer på 13 Reasons Why, men hun vil dog ikke selv medvirke i serien.

Foruden Spotlight, har Tom McCarthy også instrueret bl.a. The Cobbler og The Visitor, mens han ligeledes har en aktiv karriere som skuespiller hvor han har medvirket i alt fra Meet the Parents til Michael Clayton fra 2007.

Serien 13 Reasons Why, som er baseret på bogen af samme navn af Jay Asher, fortæller historien om den 16 årige Hannah Baker, der begår selvmord og det liv som hendes omgangskreds oplever efter hendes død. I dagene efter hendes selvmord, modtager 13 af hendes venner et videobånd hvor Hannah fortæller hvordan vennerne hver især var årsagen til hendes død og giver dermed 13 grund til at hun tog sit eget liv.

LÆS OGSÅ   'Lupin' er tilbage næste måned - Se trailer

Artiklen fortsætter under annoncen

Bogen har været en bestseller siden den udkom i 2007 og er efterfølgende blevet oversat til ikke mindre end 35 sprog, heriblandt dansk. Den danske titel på bogen er; Døde piger lyver ikke.

13 Reasons Why bliver på i alt 13 episoder og det forventes at den vil kunne ses på Netflix Danmark i løbet af 2017.    Skriv kommentar