Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Oscar-vinder Jamie Foxx’ komedieserie lukker

Oscar-vinder Jamie Foxx’ komedieserie lukker

22/06/2021 | Flixfilm

Dad Stop Embarrassing Me jamie foxxSkuespilleren Jamie Foxx og resten af holdet fra komedieserien ‘Dad Stop Embarrassing Me!’ har ikke meget af grine af.

Streamingtjenesten Netflix har nemlig besluttet, at lægge serien i graven efter blot en enkelt sæson.

Der er ingen oplysninger om hvorvidt det er grundet lave seertal eller andet som er baggrund for aflysningen, men det amerikanske medie Deadline fortæller, at Oscar-vinder Jamie Foxx selv har bakket op om at lukke serien.

I første sæson, som havde premiere den 14. april, lærer en enlig far (Jamie Foxx) og ejer af et kosmetikmærke nye ting om forældrerollen, da hans viljestærke teenagedatter flytter ind.

‘Dad Stop Embarrassing Me!’ blev beskrevet som værende fuld af kærlighed og humor, og den er baseret på Jamie Foxx’ virkelige forhold til sin datter Corinne Foxx, der også er tilknyttet serien som producer.

LÆS OGSÅ:   Adam McKay dropper Netflix-film med Robert Pattinson, Amy Adams og Robert Downey Jr.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jamie Foxx har skabt serien, mens Ken Whittingham (‘Black-ish’) instruere og Kyle Evans, der tidligere har arbejdet som med Foxx på ‘The Jamie Foxx Show’ fra 1996 er hevet ind som showrunner.

Netflix og Jamie Foxx er dog slet ikke færdige med at samarbejde. Hele to film, ‘They Cloned Tyrone’ og ‘Day Shift’ er nemlig på vej med skuespilleren i front.

Se første (og eneste) sæson af ‘Dad Stop Embarrassing Me!‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar