Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Oscar-vinder laver Netflix-film med Mads Mikkelsen

Oscar-vinder laver Netflix-film med Mads Mikkelsen

13/09/2019 | Flixfilm

mads mikkelsen netflix film 2020Den danske skuespiller Mads Mikkelsen har fået hovedrollen i Oscar-vinderen Alexander Paynes næste film, som kommer til at få eksklusiv premiere på Netflix.

Det skriver streamingtjenesten i en pressemeddelelse.

Filmen, der stadig er uden navn, handler om en dansk journalist (Mikkelsen), som tager på roadtrip gennem USA sammen med sin teenagedatter, mens han skriver på en historie til den lokale avis.

Mads Mikkelsen er den eneste skuespiller, som på nuværende tidspunkt er tilknyttet filmen, så der er ingen oplysninger om hvem der kommer til at spille hans datter, omend det sandsynligvis også bliver en dansker.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alexander Payne er en anerkendt instruktør, der tidligere har modtaget Oscars for ‘The Descendants’ og ‘Sideways’, mens han har fået rosende ord med på vejen for sit arbejde med ‘Downsizing’, ‘Election’, ‘About Schmidt’ og ‘Nebraska’.

LÆS OGSÅ   Se første teaser til den episke norske action-eventyrfilm 'Troll'

Det amerikanske medie Deadline vurderer, at den kommende film med Mads Mikkelsen vil være blandt Netflix’ prominente film til næste år og som sandsynligvis vil blive kørt i stilling til diverse prisuddelinger. Det vurderes også, at dette vil være én af Mads Mikkelsens største roller i karrieren.

Optagelserne begynder i Danmark, Sverige og USA i næste måned.
Skriv kommentar