Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Oskyldigt dömd

Oskyldigt dömd

15/12/2015 | Flixfilm

Oskyldigt dömd på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Markus Haglund er en kontroversiel professor i strafferet. Sammen med sine fire studerende kæmper han for personer, der er blevet uretfærdigt dømt.

Oskyldigt dömd havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Oskyldigt dömd på YouTube.Se Oskyldigt dömd på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Oskyldigt dömd ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Oskyldigt dömd stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Oskyldigt dömd, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Oskyldigt dömd er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar