Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Osmosis Jones

Osmosis Jones

24/06/2015 | Flixfilm

Osmosis Jones på Netflix

Produktionsår: 2001
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: Bobby Farrelly, Peter Farrelly
Skuespillere: Laurence Fishburne, Chris Rock, David Hyde Pierce
Spilletid: 95 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Peter og Bobby Farrelly overgår sig selv i dette delvist animerede eventyr om en uformelig 40-årig mand, der lægger krop til en lang række organismer.

Osmosis Jones havde premiere på Netflix Danmark den 24. juni, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Osmosis Jones på YouTube.Se Osmosis Jones på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Osmosis Jones ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Osmosis Jones stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Osmosis Jones, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Osmosis Jones er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar