Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Osmosis Jones

Osmosis Jones

24/06/2015 | Flixfilm

Se Osmosis Jones på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Crime, Family, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Bobby Farrelly, Peter Farrelly
Skuespillere: Chris Rock, Laurence Fishburne, David Hyde Pierce, Brandy Norwood
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Peter og Bobby Farrelly overgår sig selv i dette delvist animerede eventyr om en uformelig 40-årig mand, der lægger krop til en lang række organismer.


Se Osmosis Jones på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkOsmosis Jones havde premiere på Netflix Danmark den 24. juni, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Osmosis Jones ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Osmosis Jones herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Osmosis Jones er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Osmosis Jones stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar