Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Osmosis

29/03/2019 | Flixfilm

Se Osmosis på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Romance, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Agathe Bonitzer, Hugo Becker, Gaël Kamilindi, Manoel Dupont
Spilletid: 55 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: I nær fremtid i Paris præsenterer to kloge søskende et højteknologisk implantat, der er beregnet til at parre soulmates. Men betatesten giver uvelkomne overraskelser.


Se Osmosis på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkOsmosis (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Osmosis (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Osmosis herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Osmosis er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Osmosis (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar