Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Osmosis

29/03/2019 | Ingen kommentarer

Se Osmosis på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Romance, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Agathe Bonitzer, Hugo Becker, Gaël Kamilindi, Manoel Dupont
Spilletid: 55 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 5.9

Resumé: I nær fremtid i Paris præsenterer to kloge søskende et højteknologisk implantat, der er beregnet til at parre soulmates. Men betatesten giver uvelkomne overraskelser.


Se Osmosis på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Osmosis (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Osmosis (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Osmosis herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Osmosis er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Osmosis (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar