Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Osmosis

29/03/2019 | Flixfilm

Osmosis på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Romance, Sci-Fi
Instruktion: N/A
Skuespillere: Agathe Bonitzer, Hugo Becker, Gaël Kamilindi
Spilletid: 55 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 5.8

Handling: I nær fremtid i Paris præsenterer to kloge søskende et højteknologisk implantat, der er beregnet til at parre soulmates. Men betatesten giver uvelkomne overraskelser.

Osmosis (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Osmosis på YouTube.Se Osmosis på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Osmosis (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Osmosis (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Osmosis, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Osmosis er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar