Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Other People

Other People

08/12/2016 | Flixfilm

Se Other People på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Chris Kelly
Skuespillere: Jesse Plemons, Molly Shannon, Bradley Whitford, Maude Apatow
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: En comedy-forfatter fra New York forsøger, trods store kærestesorger, at være tapper og tage sig af sin døende mor i Sacramento.


Se Other People på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkOther People havde premiere på Netflix Danmark den 8. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Other People ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Other People herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Other People er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Other People stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar