Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Other Voices: Damien Rice

Other Voices: Damien Rice

12/11/2022 | Flixfilm

Other Voices: Damien Rice på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Sangeren og sangskriveren Damien Rice giver en hyggelig solokoncert i St. James' Church i Dingle i Irland i forbindelse med koncertserien Other Voices.Se Other Voices: Damien Rice på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Other Voices: Damien Rice havde premiere på Netflix Danmark den 12. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Other Voices: Damien Rice på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Other Voices: Damien Rice ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Other Voices: Damien Rice stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Other Voices: Damien Rice, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Other Voices: Damien Rice er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar