Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Other Voices: Fontaines D.C.

Other Voices: Fontaines D.C.

12/11/2022 | Flixfilm

Other Voices: Fontaines D.C. på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Det berømte alternative rockband indtager scenen og leverer en fantastisk optræden i Kilmainham Gaol i denne intime musikspecial.Se Other Voices: Fontaines D.C. på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Other Voices: Fontaines D.C. havde premiere på Netflix Danmark den 12. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Other Voices: Fontaines D.C. på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Other Voices: Fontaines D.C. ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Other Voices: Fontaines D.C. stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Other Voices: Fontaines D.C., samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Other Voices: Fontaines D.C. er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar