Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Other Voices: Mount Kimbie ft. Andrea Balency

Other Voices: Mount Kimbie ft. Andrea Balency

12/11/2022 | Flixfilm

Other Voices: Mount Kimbie ft. Andrea Balency på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Den roste elektroniske duo besøger St James' Church i Dingle i Irland for at optræde i et afsnit af koncertserien Other Voices.

Other Voices: Mount Kimbie ft. Andrea Balency havde premiere på Netflix Danmark den 12. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Other Voices: Mount Kimbie ft. Andrea Balency på YouTube.Se Other Voices: Mount Kimbie ft. Andrea Balency på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Other Voices: Mount Kimbie ft. Andrea Balency ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Other Voices: Mount Kimbie ft. Andrea Balency stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Other Voices: Mount Kimbie ft. Andrea Balency, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Other Voices: Mount Kimbie ft. Andrea Balency er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar