Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Otherhood

Otherhood

02/08/2019 | Flixfilm

Se Otherhood på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: Cindy Chupack
Skuespillere: Angela Bassett, Patricia Arquette, Felicity Huffman, Jake Hoffman
Spilletid: 100 min
Land: UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Tre veninder føler sig overset på Mors dag, så de forlader forstæderne og kører til New York for at overraske deres voksne sønner.


Se Otherhood på Netflix

Anmeldelse: Otherhood

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Otherhood havde premiere på Netflix Danmark den 2. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Otherhood ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Otherhood:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Otherhood er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Otherhood stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar