Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Otherhood

Otherhood

02/08/2019 | Flixfilm

Otherhood på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktion: Cindy Chupack
Skuespillere: Angela Bassett, Patricia Arquette, Felicity Huffman
Spilletid: 100 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Tre veninder føler sig overset på Mors dag, så de forlader forstæderne og kører til New York for at overraske deres voksne sønner.

Otherhood havde premiere på Netflix Danmark den 2. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Otherhood på YouTube.Se Otherhood på NetflixAnmeldelse: Otherhood

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Otherhood ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Otherhood stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Otherhood, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Otherhood er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar