Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » OtherLife

OtherLife

15/10/2017 | Flixfilm

OtherLife på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: Ben C. Lucas
Skuespillere: Jessica De Gouw, Liam Graham, Fiona Press
Spilletid: 96 min
Land: Australia, United Arab Emirates
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Efter at have opfundet et stof, som skaber tidskomprimeret virtuel virkelighed, kæmper den unge Ren med sin partner, Sam, om, hvordan de skal bruge deres opfindelse.

OtherLife havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til OtherLife på YouTube.Se OtherLife på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om OtherLife ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at OtherLife stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame OtherLife, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til OtherLife er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar