Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » OtherLife

OtherLife

15/10/2017 | Flixfilm

Se OtherLife på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Crime, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Ben C. Lucas
Skuespillere: Jessica De Gouw, Thomas Cocquerel, Shalom Brune-Franklin, T.J. Power
Spilletid: 96 min
Land: Australia, United Arab Emirates
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Efter at have opfundet et stof, som skaber tidskomprimeret virtuel virkelighed, kæmper den unge Ren med sin partner, Sam, om, hvordan de skal bruge deres opfindelse.


Se OtherLife på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkOtherLife havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om OtherLife ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til OtherLife herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til OtherLife er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at OtherLife stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar