Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ottomans vs Venetians: Battle for Crete

Ottomans vs Venetians: Battle for Crete

08/08/2022 | Flixfilm

Ottomans vs Venetians: Battle for Crete på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Documentary, Short, History
Instruktion: Ian Cross
Skuespillere: Ian Cross
Spilletid: 26 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Det venetianske imperium og det osmanniske rige kæmpede gennem århundreder om øen Kreta i en magtkamp, hvis eftervirkninger fortsat kan mærkes.

Ottomans vs Venetians: Battle for Crete havde premiere på Netflix Danmark den 8. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ottomans vs Venetians: Battle for Crete på YouTube.Se Ottomans vs Venetians: Battle for Crete på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Ottomans vs Venetians: Battle for Crete ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ottomans vs Venetians: Battle for Crete stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ottomans vs Venetians: Battle for Crete, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ottomans vs Venetians: Battle for Crete er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar