Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Oublie Moi

Oublie Moi

07/05/2023 | Flixfilm

Oublie Moi på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da Nathalie nægter at slippe en gammel flamme, truer hendes besættelse med at skabe kaos, hjertesorger og forræderi blandt gamle og nye par.Se Oublie Moi på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Oublie Moi havde premiere på Netflix Danmark den 7. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Oublie Moi på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Oublie Moi ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Oublie Moi stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Oublie Moi, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Oublie Moi er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar