Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ouija: Origin of Evil

Ouija: Origin of Evil

16/11/2021 | Flixfilm

Ouija: Origin of Evil på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Drama, Horror, Mystery
Instruktion: Mike Flanagan
Skuespillere: Elizabeth Reaser, Lulu Wilson, Annalise Basso
Spilletid: 99 min
Land: United States
Sprog: English, Ukrainian
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Datteren af et falsk medie i 1960'ernes Californien forsøger at kommunikere med sin afdøde far via et Ouija-bræt, men hun får i stedet sluppet en dæmon løs.

Ouija: Origin of Evil havde premiere på Netflix Danmark den 16. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ouija: Origin of Evil på YouTube.Se Ouija: Origin of Evil på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ouija: Origin of Evil ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ouija: Origin of Evil stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ouija: Origin of Evil, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ouija: Origin of Evil er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar