Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Our Blues

Our Blues

22/05/2022 | Flixfilm

Our Blues på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Drama, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Lee Byung-hun, Shin Min-a, Kim Woo-bin
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.6

Handling: Romantik er en bittersød følelse, og livet er fyldt med op- og nedture for de mennesker, der bor og arbejder på Jeju, den fortravlede sydkoreanske ø.Se Our Blues på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Our Blues (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Our Blues på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Our Blues (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Our Blues (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Our Blues, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Our Blues er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar