Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Our Brand Is Crisis

Our Brand Is Crisis

14/09/2016 | Flixfilm

Se Our Brand Is Crisis på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: David Gordon Green
Skuespillere: Sandra Bullock, Billy Bob Thornton, Anthony Mackie, Joaquim de Almeida
Spilletid: 107 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Efter at være sluppet væk fra D.C. bliver en stor politisk strateg hyret til at hjælpe med at genoplive en nødlidende præsidentkampagne i Bolivia.


Se Our Brand Is Crisis på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkOur Brand Is Crisis havde premiere på Netflix Danmark den 14. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Our Brand Is Crisis ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Our Brand Is Crisis herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Our Brand Is Crisis er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Our Brand Is Crisis stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar