Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Our Brand Is Crisis

Our Brand Is Crisis

14/09/2016 | Flixfilm

Our Brand Is Crisis på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: David Gordon Green
Skuespillere: Sandra Bullock, Billy Bob Thornton, Anthony Mackie
Spilletid: 107 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Efter at være sluppet væk fra D.C. bliver en stor politisk strateg hyret til at hjælpe med at genoplive en nødlidende præsidentkampagne i Bolivia.

Our Brand Is Crisis havde premiere på Netflix Danmark den 14. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Our Brand Is Crisis på YouTube.Se Our Brand Is Crisis på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Our Brand Is Crisis ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Our Brand Is Crisis stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Our Brand Is Crisis, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Our Brand Is Crisis er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar