Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Our Family Wedding

Our Family Wedding

12/03/2017 | Ingen kommentarer

Se Our Family Wedding på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Rick Famuyiwa
Skuespillere: Forest Whitaker, America Ferrera, Carlos Mencia, Regina King
Spilletid: 103 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Resumé: To fædre tvinges til at se bort fra deres kulturelle forskelle, arbejde sammen og planlægge deres børns bryllup med kun to uger til den store dag.


Se Our Family Wedding på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Our Family Wedding havde premiere på Netflix Danmark den 12. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Our Family Wedding ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Our Family Wedding herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Our Family Wedding er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Our Family Wedding stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar