Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Our Family Wedding

Our Family Wedding

12/03/2017 | Flixfilm

Se Our Family Wedding på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Rick Famuyiwa
Skuespillere: Forest Whitaker, America Ferrera, Carlos Mencia, Regina King
Spilletid: 103 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Handling: To fædre tvinges til at se bort fra deres kulturelle forskelle, arbejde sammen og planlægge deres børns bryllup med kun to uger til den store dag.

Our Family Wedding havde premiere på Netflix Danmark den 12. marts, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Our Family Wedding på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Our Family Wedding ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Our Family Wedding stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Our Family Wedding, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Our Family Wedding er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar