Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Our Friend

Our Friend

06/11/2021 | Flixfilm

Our Friend på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Gabriela Cowperthwaite
Skuespillere: Jason Segel, Isabella Kai, Violet McGraw
Spilletid: 124 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Da en kvinde får kræft, sætter hendes bedste ven sit eget liv på pause for at flytte ind hos hende og hjælpe hende og hendes familie. Baseret på en virkelig historie.Se Our Friend på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Our Friend havde premiere på Netflix Danmark den 6. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Our Friend på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Our Friend ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Our Friend stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Our Friend, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Our Friend er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar