Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Our Godfather

Our Godfather

10/09/2019 | Flixfilm

Se Our Godfather på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Documentary
Instruktør: Mark Franchetti, Andrew Meier
Skuespillere: N/A
Spilletid: 92 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: I 1986 blev Tommaso Buscetta den første højtstående mafiaboss nogensinde til at vidne mod mafiaen. Det kostede ham og hans familie alt.


Se Our Godfather på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkOur Godfather havde premiere på Netflix Danmark den 10. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Our Godfather ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Our Godfather herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Our Godfather er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Our Godfather stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar