Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Our Great National Parks

Our Great National Parks

13/04/2022 | Flixfilm

Our Great National Parks på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: Barack Obama
Spilletid: 41S min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Denne enestående dokumentarserie, fortalt af tidligere præsident Barack Obama, sætter fokus på nogle af Jordens mest spektakulære nationalparker.

Our Great National Parks (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 13. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Our Great National Parks på YouTube.Se Our Great National Parks på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Our Great National Parks (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Our Great National Parks (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Our Great National Parks, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Our Great National Parks er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar