Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Our House

Our House

01/11/2018 | Flixfilm

Se Our House på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Horror, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Anthony Scott Burns
Skuespillere: John Ralston, Thomas Mann, Percy Hynes White, Lucius Hoyos
Spilletid: 90 min
Land: Canada, Germany, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: En ung mand opfinder et apparat, som han håber, vil skabe trådløs energi. Men i stedet viser det sig at fremkalde uhyggelig, overnaturlig aktivitet i hans hjem.


Se Our House på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkOur House havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Our House ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Our House herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Our House er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Our House stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar