Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Our House

Our House

01/11/2018 | Flixfilm

Se Our House på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Horror, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Anthony Scott Burns
Skuespillere: John Ralston, Thomas Mann, Percy Hynes White, Lucius Hoyos
Spilletid: 90 min
Land: Canada, USA, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Handling: En ung mand opfinder et apparat, som han håber, vil skabe trådløs energi. Men i stedet viser det sig at fremkalde uhyggelig, overnaturlig aktivitet i hans hjem.

Our House havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Our House på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Our House ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Our House stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Our House, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Our House er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar