Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Our Idiot Brother

Our Idiot Brother

15/07/2016 | Flixfilm

Se Our Idiot Brother på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Jesse Peretz
Skuespillere: Paul Rudd, Nick Sullivan, Francesca Papalia, Bob Stephenson
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: En tilsyneladende lalleglad idealist klynger sig til sine stakkels søstre for at få logi og støtte, da han droppes af kæresten, og hans hund bliver fjernet.


Se Our Idiot Brother på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkOur Idiot Brother havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Our Idiot Brother ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Our Idiot Brother herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Our Idiot Brother er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Our Idiot Brother stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar