Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Our Kind of Traitor

Our Kind of Traitor

01/07/2019 | Ingen kommentarer

Se Our Kind of Traitor på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Susanna White
Skuespillere: Carlos Acosta, Radivoje Bukvic, Stellan Skarsgård, Mariya Fomina
Spilletid: 108 min
Land: UK, France
Sprog: English, Russian, French
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: Et engelsk par bliver indblandet i en risikabel forretning mellem en russisk oligark og britiske MI6-agenter, der er interesserede i hans forbindelser i underverdenen.


Se Our Kind of Traitor på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Our Kind of Traitor havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Our Kind of Traitor ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Our Kind of Traitor herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Our Kind of Traitor er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Our Kind of Traitor stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar