Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Our Kind of Traitor

Our Kind of Traitor

01/07/2019 | Flixfilm

Our Kind of Traitor på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: Susanna White
Skuespillere: Carlos Acosta, Radivoje Bukvic, Stellan Skarsgård
Spilletid: 108 min
Land: United Kingdom, France, United States
Sprog: English, Russian, French
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Et engelsk par bliver indblandet i en risikabel forretning mellem en russisk oligark og britiske MI6-agenter, der er interesserede i hans forbindelser i underverdenen.Se Our Kind of Traitor på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Our Kind of Traitor havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Our Kind of Traitor på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Our Kind of Traitor ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Our Kind of Traitor stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Our Kind of Traitor, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Our Kind of Traitor er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar