Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Our Ladies

Our Ladies

01/11/2021 | Flixfilm

Se Our Ladies på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Michael Caton-Jones
Skuespillere: Abigail Lawrie, Rona Morison, Marli Siu
Spilletid: 106 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: I 1990'ernes Skotland griber en gruppe katolske skolepiger en mulighed for vovede sysler, da de rejser til Edinburgh for at deltage i en sangkonkurrence.

Our Ladies havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Our Ladies på YouTube.Se Our Ladies på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Our Ladies ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Our Ladies stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Our Ladies, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Our Ladies er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar