Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Our Planet – Behind The Scenes

Our Planet – Behind The Scenes

02/08/2019 | Flixfilm

Our Planet – Behind The Scenes på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: David Attenborough
Spilletid: 403 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 9.3

Handling: Mange års optagelse af forskellige skabninger fra hele verden må utvivlsomt skabe en smule drama. Her er et kig bag scenen.

Our Planet – Behind The Scenes havde premiere på Netflix Danmark den 2. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Our Planet – Behind The Scenes på YouTube.Se Our Planet – Behind The Scenes på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Our Planet – Behind The Scenes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Our Planet – Behind The Scenes stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Our Planet – Behind The Scenes, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Our Planet – Behind The Scenes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar