Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Our Planet’ – Episk naturprogram fra Netflix med Sir David Attenborough

‘Our Planet’ – Episk naturprogram fra Netflix med Sir David Attenborough

09/11/2018 | Flixfilm

Tilbage i 2015 kunne Netflix annoncere, at streamingtjenesten havde hyret skaberne af de Emmy-vindende natur-programmer ‘Planet Earth’, ‘Blue Planet’ og ‘Frozen Planet’ til at lave en helt ny serie kaldet ‘Our Planet’.

Efter fire år med krævende optagelser er Netflix nu endelig klar til at løfte sløret fra serien og premieredatoen, som er fastsat til den 5. april 2019.

Samtidig har Netflix offentliggjort en kort teaser fra ‘Our Planet’, som kan ses nederst i artiklen.

Det er ikke alene de fantastisk flotte billeder som imponere, da Netflix også har fået fat i legenden Sir David Attenborough til at speake på serien, hvilket må karakteriseres som lidt af et scoop. Attenborough har ligeledes lagt sin ikoniske stemme til ‘Planet Earth’, ‘Blue Planet’ og ‘Frozen Planet’.

De 8-episoder ‘Our Planet’ består af en lang række unikke optagelser i områder, som aldrig blevet filmet før, fra iskapper og det dybe hav til ørken og fjerntliggende skove, da WWF Verdensnaturfonden er med som konsulenter og derfor har givet kameraholdet enestående adgang til sine projekter i beskyttede områder rundt omkring i verden.

LÆS OGSÅ:   De 10 mest sete Netflix-film nogensinde

Artiklen fortsætter under annoncen

Optagelserne har fundet sted i mere end 50 lande med et hold på over 600 produktionsfolk fra Silverback Films, som også har lavet ‘Planet Earth’ (‘Vores Planet’), ‘Frozen Planet’ (‘Den Frosne Planet’) og ‘Blue Planet’ (‘Den Blå Planet’) for BBC.

Serien er endvidere optaget med 4K kamera-teknologi, hvilket betyder at billederne vil være knivskarpe og bringe seerne i tæt kontakt med nogle af verdens sjældneste dyr og mest værdifulde levesteder.

Serien har på dansk fået titlen ‘Vild Planet’. Dette er naturligvis lidt misvisende, men da første serie ‘Planet Earth’ udkom, valgte man af uvisse årsager at oversætte denne til ‘Vores Planet’. For at gøre forvirringen mindre har Netflix derfor tilsyneladende blot valgt at navngive ‘Our Planet’ anderledes.

Se ‘Our Planet’ på Netflix Danmark fra den 5. april 2019. Serien vil være tilgængelig i 4K Ultra HD.
Skriv kommentar